2008. január 26., szombat

Vacsora

A mai menü füstölt-grillezett skót makréla krumplipürével és rucola-salátával. Jó étvégyat!


Egyúttal megjegyezném, hogy a krumplipüré nem tartalmaz semmilyen szinezőanyagot, sikerült valami egzotikus fajtát kifogni, ami ráadásul édes is volt. Valaki ismeri esetleg?



(A bejegyzéshez nem kell regisztráció, csak a ki kell választani azt az opciót, ahol csak nevet kér.)

Update: Szívesen veszek viszonylag könnyen elkészíthető recepteket, amivel érdemes egy főre is próbálkozni.

3 megjegyzés:

Banjus írta...

Szerintem édes krumplit vettél:D Ismertebb nevén csicsókát, bár az itthon nem ilyen sárga, de lehet, hogy napfény hiányára besárgult;)

Tejbegríz? Bár nem tudom, hogy lehet-e kint grízt(búzadara) kapni. Ham and eggs:D

Mr. Cz írta...

Hahó Ádám!

Milyen az angol konyha? :-)

Ádám írta...

Megnéztem a boltban, tényleg édeskrumpliba nyúltam bele, de ez teljesen más, mint a csicsóka, nagy és barna. Legközelebb óvatosabb leszek.
Az angol konyhára meg igyekszem nem hagyatkozni, nem sok boldog percet szerez, bár azért vannak kivételek.